10 Temmuz 2015

lezzet seli
Ramazan Şerbeti İçin:


  • 2 kase temizlenmiş vişne
  • 1 kase kompostoluk erik
  • 1 kase toz şeker
  • 1 çubuk tarçın
  • 5-6 adet tane karanfil
  • 7-8 kase su
Vişneleri ve erikleri yıkayarak tencereye alalım. Üzerine suyumuzu ve şekeri ilave edelim. Kaynamaya başlayınca çubuk tarçını ve karafili sudan geçirerek tencereye ilave edelim. Meyvelerin iyice rengi çıkıncaya  ve erikler çatlayıncaya kadar kaynatalım. Altını kapatıp süzgeçten geçirelim. Soğuk olarak servis edelim. Afiyet Olsun..

Tagged:

0 yorum:

Yorum Gönder

0 yorum:

Yorum Gönder

Hatırlatma

Sevgili ziyaretçi yorumlarınızı google hesabınız varsa hesabınızdan yoksa ad/url şeçeneğinden adınızı yazarak yaparsanız, sizi isminizle tanıma ve yanıtlama şansım olur.