11 Temmuz 2015

lezzet seli
Taratorlu Kabak İçin:


  • 3-4 adet kabak
  • 1 kase yoğurt
  • 4 diş sarımsak
  • Yarım bağ dereotu
  • 4 yemek kaşığı mayonez
  • tuz
Hazırlanışı:

Kabakları yıkayarak rendenin iri tarafıyla rendeliyoruz. Yapışmaz yüzeyli tavada suyunu salıp çekene kadar kavuruyoruz. Ilınması için kenara alıyoruz. Yoğurt, sarımsak, tuz ve mayonezi karıştırıyoruz. Ilınan kabakların içine ince kıyılmış dereotunu ve yoğurtlu sosu koyarak karıştırıyoruz. Servis tabağına alıp üzerine zeytinyağ gezdirerek servis yapıyoruz. Oldukça hafif ve lezzetli denemenizi tavsiye ediyorum. Afiyet Olsun..

Tagged: ,

0 yorum:

Yorum Gönder

0 yorum:

Yorum Gönder

Hatırlatma

Sevgili ziyaretçi yorumlarınızı google hesabınız varsa hesabınızdan yoksa ad/url şeçeneğinden adınızı yazarak yaparsanız, sizi isminizle tanıma ve yanıtlama şansım olur.