01 Haziran 2015



Malzemeler


  • 1 su bardağı yoğurt
  • 2 su bardağı su
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı çörek otu
  • Aldığı kadar un

Yapılışı:

lezzet seli

Tüm malzemeyi karıştırıp ele yapışmayan bir hamur hazırlıyoruz. Hamuru ikiye bölüp unladığımız tezgah üzerinde 1-1,5 cm kalınlığında kare olacak şekilde açıyoruz. İstediğimiz boyutlarda keserek kızgın yağda arkalı önlü kızartıyoruz. Hamurumuz  içi boş bir şekilde kabaracak. İçine peynir koyarak yada diğer kahvaltılıklarla tüketebilirsiniz. Afiyet Olsun

Tagged:

0 yorum:

Yorum Gönder

0 yorum:

Yorum Gönder

Hatırlatma

Sevgili ziyaretçi yorumlarınızı google hesabınız varsa hesabınızdan yoksa ad/url şeçeneğinden adınızı yazarak yaparsanız, sizi isminizle tanıma ve yanıtlama şansım olur.